vineri, 28 septembrie 2018

Trandafirii de Ciocolata


Trandafirii de Ciocolata - Un deliciu al artei floristice actuale

In fiecare zi tehnologia evolueaza, dar nu doar in domeniul strict tehnic ci si in domeniul horticulturii floristice. Astfel ca, cercetatorii olandezi au reusit sa creeze un soi de trandafiri de ciocolata. De fapt si mai precis, nu este vorba de cercetatorii cofetari ci de cercetatorii specializati in produse horticole, respectiv floristicam asa ca atentie, nu sunt produse destinate cosnumului uman ci mai degraba artei floristice. Vorbim de o industrie varf de lance la nivel mondial, care investeste enorm anual enorm pentru a-si consolida pozitia de frunte.


Revenind, nu va imaginati un sol bogat de ciocolata sau ingrasaminte pe baza de ciocolata care au dus la cresterea acestor trandafiri. Tehnica este relativ simpla, dar modul in care s-a realizat acest lucru este deosebit. Se iau trandafiri albi din soiuri rezistente si printr-o metoda unica se invelesc cu o pasta de ciocolata, de diferite culori, la o temperatura controlata. Apoi urmeaza procedura de uscare si de adaugare a celorlalte decoratiuni dulci.
In urma acestui proces, se nasc trandafirii de ciocolata, trandafiri deosebiti dar care se produc in cantitati limitate.
De ce tocmai trandafirii, pentru ca acestia sunt de milenii cele mai apreciate flori din lume aducand mereu bucurie si sentimente puternice odata cu ei.
In Romania, acesti trandafiri se aduc extrem de rar, si in cantitati foarte limitate, datorita cererii si pretului lor mai ridicat.
Cu aspectul lor unic acesti trandafiri intra in categoria florilor de lux.
Floraria online TrimiteFloriLaBucuresti.ro este printre putinele magazine online specializate pe vanzare de flori care aduce acesti trandafiri de lux in romania pe tot parcursul anului.
Le recomandam clientilor nostri sa ne contacteze cu cel putin o saptamana inainte de data livrarii florilor pentru a putea comanda aceste produse din Olanda. De cele mai multe ori, acesti trandafiri lipsind din stocurile noastre.
Trimite Flori Online este o florarie online din Bucuresti ce efectueaza livrari de flori in Capitala si in localitatiile imediat invecinate cu aceasta.
Avem o gama larga de produse floristice care deservesc perfect nevoile clientilor nostri de a face gesturi speciale pentru persoanele lor dragi.

https://www.trimiteflorilabucuresti.ro/9-trandafiri-de-ciocolata


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu